My Heart & My Soul~

My Heart & My Soul~
Qz and Baba

Followers

jom klik-klik

Tuesday, 14 June 2011

Glee


Kenapa Bosan? Bukan sebab tiada apa yg perlu dibuat. tapi... bosan sebab buat benda yang sama hari². Need something NEW. Nasib ada internet. But sometime bosan jg dgn internet.
Facebook... Kureng sudah..Ada masa ok la layan facebook.

Tapi hari ini.. bosan² pun ada yang dinanti-nantikan.. iaitu


Tiap² episod tgk bah! jarang miss. Klu miss akan tgu ulangan yang pertama. hahahahah..Apa bestnya glee ni..Ntah la. hehehh. But siapa follow crita ni dari glee S1 tau la syok nya.

Okay itu jak post untukhari ni.. Bosan kan..

xoxo

2 comments:

Sya Isya said...

samalah, Sya pun mudah rasa bosan. Tak pernah tengok lah Glee tu, kat astro ke?

fardhilah said...

heheheh.. nak..nak klu buat keje duduk je..
A'ah astro Starworld.. heheh sy klu bab2 tv mmg no.1
*Hobby:tgk tv...hahahahh